Arrive Agencies Medarbetarporträtt

Intervju med Katarina Gustavsson Senior Ekonomikonsult

"För att möta det ökade behovet av kvalificerad kompetens inom affärsområdet ekonomi valde vi att anställa Katarina Gustavsson, hon är en person som genom sin mångåriga erfarenhet fyller de behov vi efterfrågar och passar väl in i ekonomiteamet”

- Maria Larsson Ekonomiansvarig

Hej Katarina, berätta lite kortfattat om dig själv.

– Jag är en driven och analytisk civilekonom med examen från Umeå Universitet. Jag har ett gediget intresse för att utveckla goda relationer och verka för bolagsutveckling. Mina erfarenheter kommer från en mängd olika branscher och företagsstorlekar. Jag trivs i min roll som ekonom och vill kontinuerligt utvecklas inom min profession.

Vad har du arbetat med tidigare?

– Jag har erfarenhet från en mängd olika branscher och företag. Under en stor del av min karriär har jag bott och verkat i Stockholm och arbetat för revisions- och konsultföretaget PwC, världens största försäljare av evenemangsbiljetter Ticketmaster samt sökföretaget Eniro. I min roll som revisor vid PwC fick jag förmånen att arbeta ett flertal år med redovisnings- revisions- och skattefrågor. Senast kommer jag från en roll som övergripande ekonom vid SLU i Umeå – ett universitet i världsklass inom vetenskaperna för ett hållbart liv.

Varför sökte du dig till Arrive Agencies?

– Min nyfikenhet!  Arrive Agencies verkar i en spännande bransch som utveckling. Bolaget har en stark värdegrund som bygger på långsiktiga, nära relationer och affärsmässighet både internt och externt. Jag ser fram emot att bidra med min kompetens och mitt engagemang för bolagsutveckling.

Vad jobbar du med?

– Jag arbetar som senior ekonomikonsult med kundansvar. Jag arbetar inom affärsområdet ekonomi med redovisningstjänster och konsultationer inom resebyråbranschen.

3 saker att ha med i handbagaget?

– Favoritscarfen både värmer och mörklägger, hörselproppar och en powerbank.

Bästa färdsättet?

– Via stigar på mountainbike i en skog

Vad ser du mest fram emot under 2020?

– Jag ser fram emot att följa med på en spännande resa med fantastiska kollegor och kunder via Arrive Agencies. Att få verka som specialist i en bransch som utvecklas genom samarbeten. I övrigt blir det mycket träning och cykling – Cykelvasan stundar 2020. Jag har en hockeyälskande son så jag ser fram emot att tillbringa tid med honom i ishallarna här i Umeå.

Tack Katarina, vi är glada att ha dig med i Arrive Agencies team!