Partnerskap för framgång: Arrive Agencies tar ett stort steg framåt och välkomnar RK Travel Group som ny partner

Arrive Agencies meddelar stolt sitt partnerskap med RK Travel Group, som är Nordens toppgrossist för gruppresor. Detta partnerskap markerar en viktig milstolpe i utvecklingen för båda bolagen och den nordiska resemarknaden.

RK Travel Groups expertis och position på marknaden

Som Nordens i särklass största grossist för gruppresor, specialiserar sig RK Travel Group på att skräddarsy gruppresearrangemang för svenska, norska, och finska bussföretag, resebyråer och gruppresearrangörer. Dessa arrangemang säljs sedan vidare till slutkunder, vilket bidrar till innovativa reseupplevelser och en dynamisk resemarknad.

Varför RK Travel Group väljer att gå med i Arrive Agencies

– Jag har goda erfarenheter med mig från både Hansen och Lingmerths och ser fördelarna när det gäller leverantörsavtal som t.ex. Amadeus, tillgång till statistik och att ha en extra back-up 24/7, säger Per Svärd på RK Travel Group. Han arbetar tight ihop med Maria Andersson som ansvarar för flyget.

– Tack vare samarbetet kan vi erbjuda bättre produkter och det är dessutom vår fasta övertygelse att samarbeten generellt blir allt viktigare, säger RK Travel Groups vd Göran Grell. Utöver att vi själva nu går med i Arrive Agencies jobbar vi också med att hjälpa våra kunder att samarbeta kring gemensamma programresor.

Framtidsvisioner för 2024

– Under 2024 ser vi fram emot att fortsätta utveckla gruppresandet tillsammans med våra kunder och partners. Genom att bidra med vår input och volym till Arrive Agencies, strävar vi efter att tillföra en ny dimension till nätverket och vidareutveckla resebranschen fortsätter Göran Grell.

Samarbetets kraft bygger framtiden

Annika Hultgren, vd för Arrive Agencies, ser en framtid med hållbar tillväxt och innovation i kärnan av partnerskapet:

– Det är med förväntan vi välkomnar starten på vårt partnerskap med RK Travel Group. Genom detta samarbete stärker vi vår position och utökar våra möjligheter inom resebranschen. Vi ser fram emot att arbeta tillsammans för att erbjuda kunder kvalitativa reseupplevelser, samtidigt som vi fortsätter att fokusera på hållbar tillväxt och innovation inom vårt område. För Arrive Agencies är detta partnerskap en viktig del i vår fortsatta utveckling.

För vidare information vänligen kontakta:

Annika Hultgren, vd på Arrive Agencies
070-860 65 66 eller annika.hultgren@arriveagencies.com

Göran Grell, vd på RK Travel Group
0705-61 70 40 eller goran.grell@rktravelgroup.se

RK Travel Group är Nordens i särklass största grossist för gruppresor. Vi skräddarsyr gruppresearrangemang för svenska, norska och finska resebyråer, bussföretag och gruppresearrangörer, som de sedan säljer vidare till slutkund. Verksamheten startade 1976 och kontoret med 29 anställda ligger i Göteborg.

Arrive Agencies är ett svenskägt företag som är specialiserat på resebranschen. Vi erbjuder partnerskap för resebyråer i Skandinavien som vill utvecklas genom vårt samarbete. Vi underlättar för våra partnerbyråer genom att erbjuda allt från förmånligt förhandlade leverantörsavtal och 24-h-kundservice till IT-lösningar och teknisk support. Genom att vara partnerbyrå till oss får man mer tid att ägna till det som man är bäst på, nämligen att sälja resor och ta hand om sina kunder. Man behöver inte investera dyrt för att kunna erbjuda sina kunder bra och moderna tekniska lösningar när man är Partner till Arrive Agencies. Man skall känna sig trygg med vårt engagerade IT-team som är specialister på resebranschen. Man behöver inte ha egenanställd jourpersonal utanför kontorstid, det sköter vi åt er.

Top Rejser, Mangaard Travel och Rejsechefen inleder samarbete med svenska Arrive Agencies

Arrive Agencies utökar sin portfölj av danska resebyråpartners, med Top Rejser, Mangaard Travel och Rejsechefen som följer Unitas och blir officiellt partner med Arrive Agencies den 1 januari 2023.

Top Rejser, Mangaard Travel och Rejsechefen har sedan tidigare ett strategiskt inköpssamarbete i Rejsepartnerne A/S, varför det kommande samarbetet med Arrive Agencies är ett gemensamt beslut bland de tre resebyråerna. Samarbetet med Arrive Agencies ska bidra till ännu fler ekonomiska och tekniska möjligheter för både byråerna och byråernas kunder.

Michael Prehn från Top Rejser säger:

– ”Vi är för stora för att vara små och för små för att vara stora. Med Arrive Agencies får vi större muskler och framtidssäkrar våra kunder med bästa råd och priser”.

Varmt välkomna som partner till Arrive Agencies!

Fakta:

Relaterad artikel.

Dansk rejsebureau nyt medlem i indkøbsforening

 

För mer information, kontakta:

ANNIKA HULTGREN, CEO Arrive Agencies

Tel. 070-860 65 66

E-post: annika.hultgren@arriveagencies.com 

En partner matchning rakt upp i krysset!

Ännu en intressant Resebyrå ansluter sig som partner till Arrive Agencies! Stricct Travel startade hösten 2017 och har från start jobbat med affärsresor och sportresor ( idrottsklubbar samt förbund). Stricct har varje år haft god tillväxt och trots pandemi köpte de upp XLNT Travel sommaren 2020. De jobbar främst med företagsresor men även inom olika sporter, skidlandslagen längd och alpint, curlingförbundet samt har ett nytt långt samarbetsavtal med innebandyförbundet från i år.

Fantastiskt kul att få välkomna Stricct Travel till Arrive! Starkt växande Stricct Travel är ny Partner till Arrive Agencies från årsskiftet. Stricct Travel har gjort en fantastisk resa på kort tid och vi har stor samsyn kring hur viktigt det är att vara med i ett framgångsrikt nätverk, samt att kunna förenkla och skapa mervärden för varandra för framtiden säger Annika Hultgren VD för Arrive Agencies.

 Partnersamarbetet känns som en självklarhet

 Vi har alltid gått vår egna väg och det kändes självklart att gå med i ett expansivt och framgångsrikt nätverk som Arrive Agencies där vi har de bästa avtalen/priserna för våra kunder, berättar Johan Wallertz Stricct Travel. Som helt ensam i dessa tider är det i stort sett omöjligt att klara sig, du måste vara med i ett starkt nätverk för att överleva, fortsätter han. Under 2021 ser vi att affärsresandet skall ta fart igen och vi är med och arrangerar två VM i innebandy i maj (U19) samt nov-dec (Damer) båda i Uppsala, vilket känns otroligt roligt, avslutar Johan Wallertz.

Fakta:

Stricct Travel

Vi är en resebyrå med över 30 års branscherfarenhet. Stricct Travel arrangerar resor till företag, föreningar och förbund. Alla typer av kunder premieras hos oss med största leveranssäkerhet. Värdesätter ni också professionalitet och service? Välkommen att höra av er med en förfrågan. Vi tar med er på oförglömliga upplevelser och resor över hela världen!

Stricct Travel har IATA certifiering och har ställt Resegaranti enligt Kammarkollegiets villkor för resegarantilagen. Vi innehar också ett fullvärdigt medlemskap i Svenska Resebyråföreningen (SRF).

Läs mer på: www.stricct.se

Arrive Agencies

Arrive Agencies är ett svenskägt företag som är specialiserat i resebranschen för affärs- & gruppresebyråer i Skandinavien. Med proaktivitet och specialistkompetenser erbjuds partnerskap för ledande resebyråer i Norden. Arrive Agencies samordnar och affärsutvecklar leverantörsavtal, supporttjänster, teknisk support och digital kommunikation.

Partnerbyråer:

Lingmerths Resebyrå, Scanworld, Hansen, eXcits, Resekompani, AKI Travel & Golfturen, Tranås Resebyrå, Resehuset i Jönköping, Respartner i Ängelholm, Respartner i Helsingborg, Stricct Travel, Expert Reiser, Connections och Unitas Rejser.

Läs mer på: www.arriveagencies.com

För mer information, kontakta:

ANNIKA HULTGREN, CEO Arrive Agencies

Tel. 070-860 65 66

E-post: annika.hultgren@arriveagencies.com 

 JOHAN WALLERTZ, ÄGARE Stricct Travel

Tel. 070-422 23 02

E-post: johan@stricct.se

Arrive Agencies växer vidare i Norge!

Tillsammans med rätt partners fortsätter Arrive Agencies att växa i Norge. Vid 2020 års start etablerade sig Arrive Agencies i Norge tillsammans med de två första Norska partnerbyråerna, Connections och Expert Reiser. Arrive Agencies affärsmodell är ett attraktivt koncept och intresset av ett partnerskap fortsätter, nu ansluter sig TravelMore som den tredje resebyrån i Norge.

Det är ett stort nöje att kunna meddela att Arrive Agencies växer vidare i Norge med fler Partners. TravelMore har nu anslutit sig och blir den tredje Norska resebyrån att ansluta sig till vårt starka nätverk, berättar Annika Hultgren VD Arrive Agencies. Arrives vision om att bli det mest attraktiva och moderna partnernätverket för mellanstora affärs- och gruppresebyråer i Skandinavien blir allt verkligare, fortsätter Annika. I samma takt som vi växer, utvecklar vi nya kvalitetslösningar till våra partners som alltid skall ha tillgång till de mest fördelaktiga- och förmånliga avtal, samt system och med bästa stöd från oss för att alltid ligga i framkant hos sina kunder, avslutar Annika Hultgren VD Arrive Agencies.

Allt du kan förvänta dig av en professionell partner 2020

Det är ett känt faktum att det är i tider av lågkonjunktur och man måste vidta åtgärder, vilket är vad vi gör då vi går in som ny partner till Arrive Agencies, berättar Linn Magnussen ägare / VD TravelMore. Turism industrin har drabbats särskilt hårt som ett resultat av Coronakrisen och för vårt företag har det varit viktigt då Arrive Agencies ger oss och våra kunder tillgång till rätt leverantörer och rätt priser, IT, 24-timmars service, online-portal och allt annat du kan förvänta dig av en professionell partner. Vi blir den tredje byrån i Norge som går in i kedjan, som är stor i Sverige men vill växa med rätt partners i Norge och Danmark. Jag har varit i denna bransch i 25 år och jag känner mig mycket säker på att Arrive kommer att leverera så att både vi och våra kunder är 100% nöjda avslutar Linn Magnussen TravelMore Ägare / VD.

Fakta:

TravelMore

Vi skräddarsyr resor runt om i världen. Affär / semester, grupp och evenemang. Egna charterflyg direkt från Evenes. Få allt på ett ställe. Vår expertis, din säkerhet!

E-post: ferie@travelmore.no

Läs mer på: www.facebook.com/travelmoreas

Arrive Agencies

Arrive Agencies är ett svenskägt företag som är specialiserat i resebranschen för affärs- & gruppresebyråer i Skandinavien. Med proaktivitet och specialistkompetenser erbjuds partnerskap för ledande resebyråer i Norden. Arrive Agencies samordnar och affärsutvecklar leverantörsavtal, supporttjänster, teknisk support och digital kommunikation.

Partnerbyråer:

Lingmerths Resebyrå, Scanworld, Hansen, eXcits, Resekompani, AKI Travel & Golfturen, Tranås Resebyrå, Resehuset i Jönköping, Respartner i Ängelholm, Respartner i Helsingborg, Stricct Travel, Expert Reiser, Connections och Unitas Rejser.

Läs mer på: www.arriveagencies.com

För frågor eller närmare information kontakta:

Linn Magnussen, VD TravelMore

E-post: linn.magnussen@travelmore.no

Tel. +47 908 34 355

Annika Hultgren, VD Arrive Agencies AB

E-post: annika.hultgren@arriveagencies.com

Tel. +46 70-860 65 66

The Perfect Match! Arrive Agencies etablerar sig i Danmark

Vid årsskiftet 2019/2020 berättade branschmedia om att Arrive Agencies hade växt mest med en omsättningsökning på 300%. Framme vid ett nytt årsskifte och intresset av ett partnerskap fortsätter att växa, nu ansluter sig Danska Unitas Rejser till Arrive Agencies.

Det känns otroligt att vi på så kort tid etablerat oss i alla Skandinaviska länder med rätt Partners. Att nu Danska Unitas Rejser ansluter sig som partner till Arrive Agencies är ett bevis på att vi har identifierat samma viktiga behov hos resebyråer i Skandinavien säger Annika Hultgren VD Arrive Agencies AB. Som exempel, så är bl.a. vår affärsidé att stärka affärsresebyråernas erbjudanden och tillfredsställa de allt mer differentierade behov som finns hos såväl dagens som morgondagens globala resenärer. Vi välkomnar varmt Unitas Rejser som vår första Danska partner, detta är verkligen The Perfect Match avslutar, Annika Hultgren.

Partnersamarbetet innefattar uppenbara ekonomiska och tekniska fördelar

Under ett antal år har vi haft ett starkt fokus på att hitta ett bra partnernätverk. Vi har provat flera olika former av samarbete, men hade ännu inte hittat den perfekta matchningen. Vi introducerades till Arrive Agencies av våra goda vänner på Tranås Resebyrå, som vi har samarbetat med i många år. Från första gången vi träffade VD Annika Hultgren var vi säkra på att detta var rätt lösning för oss, berättar Jacob Jensen Avdelningschef Unitas Rejser och Morten Lysdal VD Unitas Rejser fortsätter:

– Som partner till Arrive Agencies finns det uppenbara ekonomiska och tekniska fördelar. Men för oss är det också mycket viktigt att det finns rätt värdematchning. Vi upplever en stor förståelse och intresse för vår verksamhet, där vi lyssnas på och tas på allvar. För oss är god service och kreativa lösningar de viktigaste konkurrensparametrarna, vilket definitivt är något som Arrive Agencies stödjer.

– Vi känner oss i mycket säkra händer på Arrive Agencies och ser fram emot ett långt samarbete, avslutar Jacob Jensen Avdelningschef och Morten Lysdal VD Unitas Rejser.

Fakta:

Unitas Rejser A/S

Unitas Rejser A/S grundades 1948 men har rötter från 1920-talet och är därmed en av Danmarks äldsta resebyråer. Kontoret ligger i Silkeborg mitt i Jylland. Våra kunder är spridda över hela Danmark, med den största andelen runt Köpenhamn. Vi är 17 anställda och ägs av kyrkoorganisationen YMCA och YWCA i Danmark, som är en del av YMCA som är världens största ungdomsorganisation

När Unitas Rejser grundades 1948 var företagets uppdrag att underlätta resor för att skapa förståelse för andra kulturer. Det är fortfarande en del av vårt koncept, som genom åren har utvecklats till ett brett utbud av reseerbjudanden för skolor och kyrkor och humanitära organisationer. En hög servicenivå är central för Unitas Travel. Vi värdesätter nära kontakt med våra kunder och är stolta över att uppfylla även de mest speciella önskemålen och behoven.

Varje år ser skolavdelningen till att flera tusen barn och ungdomar får oförglömliga minnen på resan med skolcentret, scoutgruppen, gymnasiet eller gymnasiet. Vår avdelning för kyrkor och humanitära organisationer hjälper dem som hjälper världen. Här arrangerar resekonsulterna resor för de människor som reser varje år i tjänst för det goda målet inom kyrkligt och humanitärt arbete. Unitas Rejser har valt att fokusera på CSR, där vi arbetar aktivt med hållbarhetsinitiativ.

Läs mer på: www.unitasrejser.dk

Arrive Agencies

Arrive Agencies är ett svenskägt företag som är specialiserat i resebranschen för affärs- & gruppresebyråer i Skandinavien. Med proaktivitet och specialistkompetenser erbjuds partnerskap för ledande resebyråer i Norden. Arrive Agencies samordnar och affärsutvecklar leverantörsavtal, supporttjänster, teknisk support och digital kommunikation.

Partnerbyråer:

Lingmerths Resebyrå, Scanworld, Hansen, eXcits, Resekompani, AKI Travel & Golfturen, Tranås Resebyrå, Resehuset i Jönköping, Respartner i Ängelholm, Respartner i Helsingborg, Stricct Travel, Expert Reiser, Connections och Unitas Rejser.

Läs mer på: www.arriveagencies.com

För mer information, kontakta:

MORTEN LYSDAL DAMGAARD, CEO, Unitas Rejser
Tel.  +45 8723 1258 | M: + 45 3132 0172

E-post: md@unitas.dk

ANNIKA HULTGREN, CEO Arrive Agencies

Tel. 070-860 65 66

E-post: annika.hultgren@arriveagencies.com 

Q&A – Marianne Reistveit VD Connections AS

Tillsammans med rätt partners fortsätter Arrive Agencies att satsa på utveckling och investeringar. Idag presenterar vi Marianne Reistveit VD för Connections AS, en av de två första Norska partnerbyråerna till Arrive. 

Hej Marianne, varmt välkommen som partner till Arrive Agencies! Berätta lite om ditt företag?
– Sedan starten 2007 har Connections arbetat särskilt hårt med försäljning och produktion av upplevelser inom företagsresor och evenemang. De senaste åren har vi också investerat i affärsresor och ser att det finns goda synergier för våra kunder inom detta område. Vi har också en semesteravdelning med en butik i Larvik där vi är särskilt stora på kryssningar, och dessutom är vi Norges största producent av stickresor! Med andra ord är vi en fullservicebyrå med hög kompetens inom vissa områden och med några specialiteter som vi är mycket stolta över!

Varför valde du att gå med i Arrive Agencies Partnersamarbete?
– Vi ser ett behov av att samarbeta i branschen, särskilt när det gäller inköp. Vi ville också ha en partner där vi kunde ”vara oss själva” och utveckla nischprodukter som marknaden behöver. I Arrive finns det flera andra byråer som har många affärsområden, så vi tycker att vi passar bra in i detta. Det betyder också mycket för oss att kedjan håller hög kvalitet på byråer, 24-timmars service och att öppenhet utövas på alla nivåer.

Vad ser du mest fram emot 2021?

– Vi ser fram emot att lära känna andra partners i kedjan, samt att expandera till våra största affärsområden i Norge. Med Coronavirus som en för närvarande okänd faktor är morgondagens oklart, men vi är dynamiska, flexibla och energiska och hoppas att vi också kan komma igenom detta ”askmoln”.

Fakta:

Connections AS

Connections KAN företagsresor och evenemang
– vart du än går!
Det är tidskrävande att planera en resa för kollegor och personal. Det är också riskabelt när det gäller skulder och ekonomi. Det är därför många är ovilliga att komma igång – även om du har idéer för vart du ska gå och vad du ska göra. Många är också intresserade av rykte och att skicka rätt signaler till anställda och marknaden. Det här är alla skäl att ringa oss – vi arbetar under alla budgetar och mål. Vi ordnar allt praktiskt – då kan du koncentrera dig på det professionella innehållet och dina gäster. Gör det enkelt för dig själv – och skapa ett evenemang som du, dina kollegor, dina överordnade och världen omkring dig kan vara glada och stolta över!

Connections är specialister på företagsresor, incitament och evenemang för näringslivet. Vi valde namnet Connections för att synliggöra vår filosofi – för att förena människor, platser och möjligheter. Anslutningar handlar om relationer och säkerhet. Som din arrangör ser vi till att alla detaljer är korrekta och att ramarna kring ditt evenemang är precis som du vill ha det.

Hos oss får du:
Allt på ett ställe – en telefon tar hand om allt!
Ett uppriktigt engagemang för ditt speciella evenemang och dina önskemål – ingen massproduktion eller standarderbjudande.
Bra råd och expertis om destination, innehåll och logistik.
Säkerhet både före och under evenemanget. Vi har 24-timmars hjälp när du är på resa!
Neutral bedömning av olika erbjudanden. Vi har inga avtal som får oss att rekommendera dig något som du inte betjänar 100% av. Det är därför vi är lika glada att kunna sälja dig en resa med Ryanair eller Wizzair som de mer traditionella flygbolagen. Kort sagt, vi väljer det bästa för ditt evenemang!

Icke-bindande erbjudande och tydlig ekonomi. Du förbinder dig inte till någonting förrän du vet vad det kostar. Inga överraskningar på vägen eller på fakturan.
Connections värderingar bygger på äkta glädje, kompetens och bra samarbete. Det kan gynna ditt evenemang.

Vi lovar att vara: ANSVARIG, AMBITIÖS och ÖPPEN.

För mer information, kontakta:

Marianne Reistveit

CEO / Owner

mre@connections.no | mobile: +47 920 18 522

Besök Connections:

Firmaturer, Events og Forretningsreiser

Norska Expert Reiser ansluter sig som partner till Arrive Agencies

Intresset för Arrive Agencies partnerskap fortsätter att öka och utvecklingen inom affärsresesegmentet går i ett rasande tempo, tillsammans med rätt partners fortsätter Arrive Agencies att satsa på utveckling och investeringar, nu ansluter sig norska Expert Reiser as.

– Vi välkomnar varmt Expert Reiser som partner till Arrive Agencies! Att norska Expert Reiser ansluter sig som partner till Arrive Agencies är bevis på att vi har identifierat ett antal viktiga behov hos resebyråer i Skandinavien säger Annika Hultgren VD Arrive Agencies AB. Som exempel så är en del av vår affärsidé att stärka affärsresebyråernas erbjudanden och tillfredsställa de allt mer differentierade behov som finns hos såväl dagens som morgondagens globala resenärer avslutar, Annika Hultgren.

Partnersamarbetet gör dem konkurrenskraftiga

– Som egenföretagare med en familjeägd fullserviceaffärsresebyrå behövde vi teknik, utveckling och bättre ramavtal med våra leverantörer säger Kim Balslev, VD Expert Reiser as. Vårt partnerskap med Arrive Agencies gör det möjligt för oss att stiga upp och tävla mot de större bolagen med just detta, vi är stolta över partnerskapet som gjort oss konkurrenskraftiga samtidigt som vi kan fortsätta att med omsorg och service vara ledande i det vi gör, avslutar Kim Balslev.

Fakta:

Expert Reiser

Expert Reiser är ett familjeföretag som startade 1982, från början var huvudprodukten resor för branschorganisationer och tekniska föreningar på större mässor utomlands. Under åren har byrån blivit en fullservicebyrå med 6 huvudområden.

  1. Expert Reiser Forretningsreiser og gruppereiser konsern
  2. Messereiser Reiser til messer og utstillinger (Registrert selskap)
  3. USA Spesialisten Reise for grupper ind. Til Amerika (Registrert selskap)
  4. Treninsreiser Trening/Yoga reiser med PT (Registrert selskap)
  5. Maxpulse Aktive reiser/mesterskap
  6. Eventful Eventselskap for spesielle grupper.

Läs mer på www.expertreiser.no

Arrive Agencies

Arrive Agencies är ett svenskägt företag som är specialiserat på resebranschen.

Med proaktivitet och specialistkompetenser i framkant erbjuder de ett partnerskap för ledande resebyråer i Skandinavien. Arrive Agencies samordnar och affärsutvecklar leverantörsavtal, supporttjänster, IT-lösningar, teknisk support och digital kommunikation.

Vi är partnerskapet för ledande resebyråer.

Partnerbyråer:

Scanworld, Lingmerths Resebyrå, Hansen, XLNT Travel, eXcits, Resekompani, AKI Travel & AKI Golf Travel, Tranås Resebyrå AB, Resehuset i Jönköping AB, Respartner i Ängelholm, Respartner i Helsingborg, Expert Reiser AS

Läs mer på: www.arriveagencies.com

För frågor eller närmare information kontakta:

Kim Balslev, VD Expert Reiser AS

Tel. +47 23194401

E-post: kim@expertreiser.no

Annika Hultgren, VD Arrive Agencies AB

Tel. 070-860 65 66

E-post: annika.hultgren@arriveagencies.com 

Arrive Agencies x Procon Solution

Travel technology provider Procon Solution announces new partnership with Arrive Agencies to power travel agencies with automated mid and back office solutions

Copenhagen, September 2020 – Arrive Agencies, a Nordic consortia of travel agencies, has welcomed Copenhagen-based travel technology provider Procon Solution as one of its preferred business partners.

Procon and Arrive have together implemented three Swedish travel agencies – Resehuset Jönköping, Respartner Helsingborg and Respartner Ängelholm, who all went live in the beginning of this year. An initial collaboration that has led to a partnership today.

This new partnership will help travel agencies in Sweden and Norway simplify their post-booking processes with Procon’s integrated mid and back office solution, ProTAS, reducing manual intervention, bringing tighter controls and provide significant productivity gains in agencies’ administrative processes. The partnership is also a result of Procon’s investment in the Nordic market, where Arrive Agencies provide their outstanding services to over 30 agencies in Sweden and Norway.

The Swedish and Norwegian market are high volume areas for Procon, and during the many years of delivering ProTAS to VIA Travel Sweden, Procon met Annika Hultgren, who is now the CEO at Arrive Agencies.

Henrik Lykke Hansen, Commercial Director at Procon, stated:  I am very happy to formalize our relationship with this partnership, and once again work with Annika. With more than 25 years in the Swedish and Norwegian market, I am excited to get the opportunity to share our expertise to the 14 members of Arrive.

As we are strengthening our commitment to the Scandinavian market, Arrive Agencies is an ideal partner for us as they have a key focus on the Nordic travel market and have a strong network of travel agencies throughout the Nordic countries, to whom we look forward to showcasing our product offerings and expertise. It is great to see that Arrive Agencies recognize us as a value-added partner, and we look forward to starting new relationships with travel agencies in our neighboring countries and servicing them together with Arrive Agencies.”

Annika Hultgren, CEO from Arrive Agencies stated: “I am very happy and pleased that we have now signed a long-term cooperation agreement with Procon. Like Henrik, I appreciate our previous collaboration, which is now the basis for renewed cooperation. It is with great pleasure that I announce that Arrive Agencies can now offer one of the best automated middle and back office solutions in the market for our current and future partners.

Our customers should always have access to modern systems with the best support to always be at the forefront of their customers.

So this collaboration is of utmost importance and something we look forward to.

By leveraging on each other’s strengths and capabilities, together, Procon and Arrive look forward to many successful initiatives together as we begin to deliver world-class quality solutions and services to help travel agencies become more efficient, competitive and profitable.

About Arrive Agencies

Arrive Agencies AB is a Swedish-owned company that specializes in the travel industry. With proactivity and specialist skills at the forefront, they offer a partnership for leading travel agencies in the Nordic region. Arrive Agencies coordinates and develops supplier agreements, support services, IT solutions, technical support and digital communication.

We are the partnership for leading travel agencies.

For more information contact Annika Hultgren on +46 070 – 860 65 66 or email annika.hultgren@arriveagencies.com or visit www.arriveagencies.com

About Procon Solution

Procon Solution was founded in 1979 and has through the years built up a strong market position as a global provider of travel technology worldwide, offering ProTAS, an integrated mid and back office solution with a full accounting package, to travel management companies. With 40+ years of experience in developing solutions for the travel industry, Procon helps agencies worldwide increase process efficiency through automated procedures, integrated quality assurance, and data security compliance.

Procon employ a strong team of specialists, not just in the technical area but also within business processing and management in the travel industry.

Procon’s many years of dedicated work to improve the efficiency and competitiveness of their award-winning TMC customers provide a solid foundation for building a close and long-term relationship with all their clients. This is how Procon helps travel business grow.

For more information, contact Dina Hsu, Marketing Manager, on +45 4328 8817 or email dhsu@procon.dk or visit www.proconsolution.com


Amadeus och Arrive Agencies i ökat samarbete!

Amadeus förlänger och stärker sitt strategiska partnerskap med Arrive Agencies för att utveckla affären, samt driva innovation för resebyråkedjor och fristående resebyråer i Skandinavien.

Enligt Global Business Travel Association förespås affärsresandet öka de närmaste åren.[1] För affärsresebyråer räcker det dock inte med goda kundrelationer för att säkra sin plats i ekosystemet. Komplexiteten ökar, kunderna ställer högre krav både på avancerade digitala lösningar, ett omfattande utbud av rese- och boendealternativ samt att resor kan bokas dygnet runt, men även i enlighet med verksamheternas resepolicys och riktlinjer.

Det är mot denna bakgrund som Amadeus och Arrive Agencies har tecknat ett djupgående femårsavtal, inklusive implementering av flera av Amadeus produkter. Arrive Agencies kommer att dra nytta av Amadeus lösningar som t.ex. Selling Platform Connect, Travel API, som ger tillgång till NDC, samt Value Hotels och mycket mer inom Live Travel Space.

Arrive Agencies har som affärsidé att möta utmaningarna för resebyråkedjor och fristående resebyråer i Skandinavien. Företaget samordnar och affärsutvecklar leverantörsavtal och supporttjänster så att partnerbyråerna kan erbjuda sina kunder moderna och användarvänliga tekniska lösningar, och konkurrenskraftiga avtal. Företaget har vuxit snabbt och på kort tid knutit till sig en rad olika partnerbyråer i regionen. Det strategiska avtalet med Amadeus är en viktig del för Arrive Agencies framgång och fortsatta utveckling.

– Amadeus är en jätteviktig partner, säger Annika Hultgren, CEO på Arrive Agencies. Våra kunder är resebyråer med lokal förankring och starka lokala varumärken. För att de ska kunna erbjuda sina kunder de bästa priserna och ett brett utbud av resetjänster, är det viktigt att vi har starka och långsiktiga partnerskap, vilket vi nu har med Amadeus.

[1] https://www.businesstravelnews.com/Global/Global-Business-Travel-Spend-Will-Reach-17T-by-2022

Det fördjupade samarbetet kommer ha fokus både på system och teknisk funktionalitet samt mer långsiktiga affärsmål och förbättrade tjänster. Med pressade marginaler i affärsresesegmentet är bra processer och automatisering en förutsättning och ett komplement till goda kundrelationer för affärsresebyråer.

Detta långsiktiga partnerskap innebär att Arrive Agencies kan få tillgång till ett omfattande utbud av flyg, hotell, tåg, buss och marktransporttjänster, allt via Amadeus Travel Platform. Resekonsulterna får då åtkomst till detta reseinnehåll via resebyråns desktoplösning Selling Platform Connect och självbokningsverktyget Amadeus cytric Travel & Expense.

– I och med att komplexiteten i reseindustrin ökar har Arrive Agencies identifierat ett viktigt behov hos resebyråer i Skandinavien, säger Ulla Persson, Scandinavia Country Manager hos Amadeus. Vårt partnerskap med Arrive Agencies möjliggör att de kan erbjuda sina kunder innovativa lösningar och konkurrenskraftiga erbjudanden vilket ger kunderna stort mervärde.

Dessutom är det viktigt att affärsresebyråernas konkurrenskraft fortsätter stärkas genom en anpassning till resenärernas behov. Tillgången till det breda utbud av alternativ som finns i Amadeus Live Travel Space gör att Arrive Agencies partners kan erbjuda resenärer exakt de resor de vill ha, när de vill ha dem, vilket stärker affärsresebyråernas erbjudanden och tillfredsställer de allt mer differentierade behov som finns hos såväl dagens som morgondagens globala resenärer.

Länkar:

Blog: https://amadeus.com/en/insights/blog/arrive-agencies-business-travel-makes-business-happen

Twitter: https://twitter.com/AmadeusITGroup/status/1235170195058065408

LinkedIn: https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6640937219022553088

Facebook: https://www.facebook.com/AmadeusITGroup/posts/2830395313693722


Arrive Agencies expanderar sitt partnernätverk!

I början på december 2019 berättade branschmedia att Arrive Agencies gjort störst omsättningsökning med 300%. Intresset för partnerskap fortsätter att öka i takt med att vi utvecklar våra tjänster. Från årsskiftet ansluter sig Respartner i Helsingborg.

– Det känns glädjande att få meddela att även Respartner i Helsingborg ansluter sig från årsskiftet. Utvecklingen inom affärsresesegmentet går i ett rasande tempo och tillsammans med rätt partners kan vi fortsätta satsa på utveckling och investeringar avslutar Annika Hultgren VD Arrive Agencies.

Partnersamarbetet grundar i ett stort förtroende för Arrive Agencies VD

– Att Respartner i Helsingborg ansluter sig till Arrive Agencies partnernätverk ”stavas” Annika Hultgren VD Arrive Agencies. Vi har ett stort förtroende för henne och det arbete hon har gjort för att få de bästa leverantörsavtalen som i sin tur gör att vi kan erbjuda våra kunder marknadens bästa priser, berättar Maritha Johansson VD Respartner i Helsingborg AB. Vi behöver Arrive Agencies kompetens, speciellt då det gäller att ligga i framkant gällande teknik. Online är ett komplement som vi nu kan erbjuder våra kunder. Att driva egen jourverksamhet för en mindre resebyrå som vår är helt enkelt inte ett alternativ. Genom samarbetet med dem så kan vi koncentrera oss på vår kärnverksamhet och affärsresor som vi bokar snabbt och effektivt. 2020 blir året då det händer, avslutar Maritha Johansson VD Respartner i Helsingborg AB.

Fakta:

Respartner i Helsingborg AB

Respartner i Helsingborg startades 2004 i Åstorp och år 2011 flyttade kontoret till Helsingborg. Idag är vi 7 anställda.

Vi är den personliga resebyrån som alltid gör det där lilla extra. Vi har specialiserat oss på små och medelstora företag där kunderna känner att vi är deras förlängda arm när det gäller affärsresor. Många gånger får man frågan om det finns resebyråer i dessa tider när alla bokar på nätet. Jag brukar svara att det nu är viktigare än någonsin att ha en bra resebyrå. Det är ju en djungel därute, massor av erbjudande men för att få det bästa alternativet som kanske inte alltid är det lägsta pris, då behöver man en resebyrå. Vår personal har många års erfarenhet. Ett samtal och vi ordnar allt. Dessutom får man många extra värden på köpet. Statistik, smidigare reseräkningar och säkerhet. Vi vet var resenärerna finns och kan få fram listor vid strejk och olyckor.

Vårt uppdrag som affärsresebyrå är att spara tid och pengar för våra samarbetspartners och det uppnår vi genom att leverera med Engagemang, Kunskap, Kvalité och hög Service.

Läs mer på www.respartner.se

Arrive Agencies AB

Arrive Agencies AB är ett svenskägt företag som är specialiserat på resebranschen. Med proaktivitet och specialistkompetenser i framkant erbjuder vi ett partnerskap för resebyråer.

Arrive Agencies samordnar och affärsutvecklar leverantörsavtal och supporttjänster för svenska resebyråer.

Partnerbyråer: Scanworld, Lingmerths Resebyrå, Hansen, XLNT Travel, eXcits, Resekompani, AKI Travel & AKI Golf Travel, Tranås Resebyrå AB, Resehuset i Jönköping AB, Respartner i Ängelholm

Läs mer på www.arriveagencies.com

För frågor eller närmare information kontakta:

Maritha Johansson, VD Respartner i Helsingborg AB

Tel. 042-648 50

E-post: maritha.johansson@respartner.se

Annika Hultgren, VD Arrive Agencies AB

Tel. 070-860 65 66

E-post: annika.hultgren@arriveagencies.com 


Hockeylegend tar resebyrån in i Arrive Agencies partnerskap!

Arrive Agencies har legat i framkant sedan bolaget etablerades. 2017 anslöt sig den första byrån som partner och sedan dess har intresset ökat explosionsartat. Nu ansluter sig ännu en byrå som partner, denna gång med kopplingar till ett SM-guld i Hockey.

År 1995 tog HV71 SM-guld, Stefan Falk var en av dem som var med i laget och han jobbar i dag som VD och ägare av Resehuset i Jönköping AB.

– Jag har haft stor nytta av idrottslivet när jag skulle satsa på den civila karriären. Att nu bli Partner och få vara en del i Arrive Agencies framgång ser vi stort fram emot. Vi kände att Resehuset behöver en organisation som är svensk som kan ta vara på våra intressen när det gäller leverantörsavtal och utveckling, fortsätter Stefan Falk VD Resehuset i Jönköping AB. Detta kräver ett samarbete med en partner som säkerställer att vi har de produkter och tjänster som krävs för att kunna leverera till våra kunder. Arrive Agencies har sedan starten legat i framkant med fokus på detta vilket gjorde partnerskapet till ett naturligt val för oss på Resehuset i Jönköping, avslutar Stefan Falk.

 Partnersamarbetet med Resehuset ser vi med glädje fram emot

– Att Stefan Falk valt att Resehuset i Jönköping blir partner till Arrive Agencies ger oss en rejäl portion av positiv energi inför vår fortsatta resa att bli den ledande partnern för affärsresebyråer i Sverige, säger Annika Hultgren VD Arrive Agencies AB. Vi vill vara förstahandsvalet för de resebyråer som vill hänga med in i framtiden och vi arbetar ständigt med att utveckla och förnya tekniska lösningar som överensstämmer med kundernas önskemål och behov. Utvecklingen går snabbt framåt och man måste därför vara på tå och beredd att anamma ny teknik, vilket är kostsamt för en enskild resebyrå. Arrive Agencies erbjuder allt detta och vi har dessutom en spjutspetskompetens inom alla områden hos våra medarbetare, avslutar Annika Hultgren VD Arrive Agencies AB.

Fakta:

Resehuset i Jönköping AB

Resehuset är en lokal resebyrå i Jönköping med Affärs-, Privat- och Grupp &
Konferensresor. De har två lokaler, en i City och en på Asecs köpcenter och är totalt 18 anställda.

När Resehuset i Jönköping AB säljer resor strävar de efter att göra det personligt, professionellt och lokalt. De ser sig som en stormarknad i resor. Allt som du behöver har de samlat under sitt tak. Utnyttja deras kunskap och branschens modernaste bokningssystem. De har tillgång till de flesta flygbolag, lågprisflyg, charter, rederier, hotell, researrangörer etc och möjlighet att jämföra dessa med varandra så att du får det som passar just dig.

Omsättning: 150 miljoner

Läs mer på www.resehuset.se

Arrive Agencies AB

Arrive Agencies AB är ett svenskägt företag som är specialiserat på resebranschen. Med proaktivitet och specialistkompetenser i framkant erbjuder de ett partnerskap för resebyråer som vill utvecklas genom deras samarbete. Arrive Agencies samordnar och affärsutvecklar leverantörsavtal och supporttjänster för svenska resebyråer.

Nuvarande partnerbyråer: Scanworld, Lingmerths Resebyrå, Hansen, XLNT Travel, eXcits, Resekompani, AKI Travel & AKI Golf Travel, Tranås Resebyrå AB, Respartner i Ängelholm

 Läs mer på www.arriveagencies.com

För frågor eller närmare information kontakta:

Stefan Falk, VD Resehuset i Jönköping AB

Tel.   070 – 954 95 10

E-post:  Stefan.falk@resehuset.se

Annika Hultgren, VD Arrive Agencies AB

Tel. 070 – 860 65 66

E-post: annika.hultgren@arriveagencies.com 


Vi blir ännu större! Respartner i Ängelholm ansluter sig som partner till Arrive Agencies.

Intresset för att ingå i ett partnerskap ökar inom resebranschen och ännu en resebyrå ansluter sig som partner till Arrive Agencies. Respartner i Ängelholm startades 1991 och är 7 anställda. De har specialiserat sig på affärsresor men skräddarsyr självklart även grupp o konferensresor efter kundernas önskemål.

-Det är fantastiskt att Respartner i Ängelholm ansluter sig som partner. Detta är också ett bevis på att fler resebyråer börjar att förstå Arrive Agencies moderna koncept, vilket har gjort oss så stora som vi är idag berättar Annika Hultgren VD Arrive Agencies. Jag har lång erfarenhet av resebranschen och jag är övertygad om att det kommer att bli nödvändigt för mindre resebyråer och resebyråkedjor att gå samman genom partnerskap för att kunna hänga med i den dyra men nödvändiga tekniska utvecklingen fortsätter Annika Hultgren VD Arrive Agencies. I takt med att allt blir mer och mer digitaliserat är det A och O att kunna möta kundernas förväntningar med moderna och användarvänliga tekniska lösningar avslutar Annika Hultgren VD Arrive Agenices AB.

Arrive Agencies moderna koncept gjorde att partnersamarbetet blev en självklarhet.

– Arrive Agencies samarbetar redan nu med ett antal större fristående resebyråer i Sverige, och med den kompetens och erfarenhet som det finns här, är detta ett bra val för oss. Detta känns som ett modernt koncept och i denna föränderliga värld är det en fördel med nära samarbete vilket jag hoppas på, berättar Waike Raag-Killberg VD Respartner i Ängelholm. Att vara ”ensam och liten” i denna värld är tufft, fortsätter hon. Genom vårt samarbete med Arrive Agencies förhandlas våra gemensamma avtal på en helt annan nivå. Detta underlättar vår vardag, så att vi kan koncentrera oss på våra kunder, vilka också får ta del av detta såklart, avslutar Waike Raag-Killberg VD Respartner i Ängelholm.

Fakta:

Respartner i Ängelholm

Respartner i Ängelholm startades 1991 på Ängelholms flygplats. Idag sitter vi i centrala Ängelholm och är 7 anställda. Vi har specialiserat oss på affärsresor men skräddarsyr självklart även grupp o konferensresor efter kundernas önskemål. Med mycket erfaren personal och hög servicenivå har vi idag kunder över hela landet och även utomlands. Vi vill vara den personliga resebyrån – där service, kompetens och tillgänglighet är det viktigaste!

Omsättning: 90 miljoner

Läs mer på www.respartner.se

Arrive Agencies AB

Arrive Agencies AB är ett svenskägt företag som är specialiserat på resebranschen. Med proaktivitet och specialistkompetenser i framkant erbjuder de ett partnerskap för resebyråer som vill utvecklas genom deras samarbete. Arrive Agencies samordnar och affärsutvecklar leverantörsavtal och supporttjänster för svenska resebyråer.

Nuvarande partnerbyråer: Scanworld, Lingmerths Resebyrå, Hansen, XLNT Travel, eXcits, Resekompani, AKI Travel & AKI Golf Travel, Tranås Resebyrå AB

Läs mer på www.arriveagencies.com

För frågor eller närmare information kontakta:

Waike Raag-Killberg, VD Respartner i Ängelholm

Tel. 070 -881 86 65                         

E-post: waike.raag-killberg@respartner.se

Annika Hultgren, VD Arrive Agencies AB

Tel. 070-860 65 66

E-post: annika.hultgren@arriveagencies.com 


Tranås Resebyrå AB ansluter sig som partner till Arrive Agencies.

Tranås Resebyrå AB har funnits i 40år och är specialist på tjänsteresor för olika organisationer främst inom biståndssektorn, nu ansluter de sig som partnerbyrå till Sveriges snabbast växande partnernätverk för affärsresebyråer – Arrive Agencies som vill modernisera affärsresebranchen.

– Att Tranås Resebyrå AB följer med oss in i framtiden känns fantastiskt och är ett bevis på att intresset är stort för de tjänster som vi erbjuder.För att stödja tillväxten inom resebranschen måste man vara snabbare, vassare och effektivare än konkurrenterna berättar Annika Hultgren VD Arrive Agencies.

Förtroende lägger vikt i partnersamarbetet.

-Vi har ett förtroende för Arrive Agenices VD Annika Hultgren och valde att gå med i Arrive Agencies Partnersamarbete då de erbjuder bra och konkurrenskraftiga lösningar. Dessa två faktorer gjorde valet självklart och kommer att ge oss ännu mer utrymme att utvecklas och göra det vi är bäst på berättar Anders Lindén VD Tranås Resebyrå AB. Att vara en del av ett starkt partnernätverk är i dag nästan en förutsättning för att vara framgångsrik och detta samarbete kommer att ta oss till nästa nivå framförallt inom inköp, jour och online fortsätter Anders Lindén VD Tranås Resebyrå AB.

Arrive Agencies startade sin verksamhet i början av 2017 och fortsätter stärka sin ställning på marknaden.

-Idag samarbetar Arrive Agencies med flera större fristående resebyråer i Sverige med allt från leverantörsavtal och jourtjänster till utveckling av tekniska nytänkande lösningar, ekonomitjänster och IT-support berättar Annika Hultgren VD Arrive Agencies. I en snabbt föränderlig värld, där pris och teknik styr, står affärsresebyråerna inför stora utmaningar. Det har vi tagit fasta på i vår affärsidé och erbjuder våra partners fördelaktiga leverantörsavtal och tekniska lösningar som behövs för att ligga i framkant hos kunderna fortsätter Annika Hultgren.

Fakta:

Tranås Resebyrå AB

Tranås Resebyrå AB grundades 1979 och är ett svenskt privatägt och oberoende företag. De är idag 35 medarbetare där både kontor och styrelsens säte är belägna i småländska Tranås. De är i huvudsak verksamma inom resor för icke-kommersiella kunder inom bistånd, mission, utbildning & facklig verksamhet. För att kunna ge sina kunder den bästa servicen arbetar de i tre geografiska grupper, Europa, Afrika samt Övriga Världen. Deras kunder återfinns i hela Sverige.

Omsättning: 270MSEK/År

Företagsgruppen: Tour Africa, Groups & Meetings, Anderson´s African Adventures, AnsgarResor, Exodus Resor, Klosterresor.

Läs mer på www.tranas-resebyra.se

Arrive Agencies AB

Arrive Agencies AB är ett svenskägt företag som är specialiserat på resebranschen. Med proaktivitet och specialistkompetenser i framkant erbjuder de ett partnerskap för resebyråer som vill utvecklas genom deras samarbete. Arrive Agencies samordnar och affärsutvecklar leverantörsavtal och supporttjänster för svenska resebyråer.

Nuvarande partnerbyråer: Scanworld, Lingmerths Resebyrå, Hansen, XLNT Travel, eXcits, Resekompani, AKI Travel & AKI Golf Travel

För frågor eller närmare information kontakta:

Anders Lindén, VD Tranås Resebyrå AB Tel. 070-628 64 93

E-post: anders.linden@tranas-resebyra.se

Annika Hultgren, VD Arrive Agencies AB Tel. 070-860 65 66

E-post: annika.hultgren@arriveagencies.com 


Scanworld blir partnerbyrå till Arrive Agencies

Affärsresebyrån Scanworld ansluter som partnerbyrå till Sveriges nya parternätverk för affärsresebyråer – Arrive Agencies som vill modernisera affärsresebranchen.  Arrive startade sin verksamhet vid årsskiftet och har fått en flygande start på verksamheten. – Vår ambition är att bli Sveriges ledande partnernätverk för affärsresebyråer. Vi finns till för att vara en del i att utveckla och modernisera affärsresebranschen i Sverige. Vårt fokus är att skapa något bättre och modernare för partnerbyråerna, deras kunder och resenärerna, säger Annika Hultgren, VD på Arrive Agencies. Från den 1 mars 2017 ingår Scanworld i det nya partnernätverket. Scanworld som är privatägt, grundades 1987 och har ca 40 medarbetare på kontoret som ligger i Sundbyberg. – Det är bra både för Scanworld och för våra kunder att vi blir partner till Arrive. Med en proaktiv partnerorganisation i ryggen har vi möjlighet att säkra fördelaktiga leverantörsavtal och hänga med i den tekniska utvecklingen som är väldigt kostsam som enskild byrå. Arrives koncept med gemensamma inköp och att arbeta i en nära relation med leverantörerna stärker vår affär. Det gör att vi kan spara tid och pengar åt våra kunder, säger Magnus Linder VD på Scanworld. Arrive Agencies är ett svenskägt företag med affärsidén att vara det självklara valet för fristående resebyråer i Sverige som vill växa genom samarbete och teknisk utveckling. Arrive Agencies ska underlätta för sina partnerbyråer genom att erbjuda allt från förhandlade leverantörsavtal och jourtjänster till tekniska nytänkande lösningar och IT-support. Allt för att effektivisera

– Vi har fått en bra start på vår verksamhet och känner att vårt koncept verkligen är efterfrågat. Det stärker oss i våra offensiva ambitioner. Vi vill vara förstahandsvalet för de resebyråer som vill hänga med in i framtiden och det efterfrågas, avslutar Annika. – Det är viktigt med ett modernt och seriöst partnersamarbete baserat på gemensamma affärsmässiga värderingar, tycker vi. Jag tror att både vi och Arrive tänker långsiktigt och har ett fokus på att leverera god service till kunderna, avslutar Magnus. – Vi tror på vårt koncept för affärsresebyråerna och blir förstås glada nu när det tas emot positivt ute på marknaden. Våra ambitioner är både höga och långsiktiga. Scanworld passar perfekt in som partnerbyrå till Arrive och stärker vår målsättning att bli Sveriges mest attraktiva partnernätverk, säger Edward Lantz styrelseordförande i Arrive Agencies. För mer information kontakta: Annika Hultgren, VD Arrive Agencies AB 070-860 65 66 e-post: annika.hultgren@arriveagencies.com Magnus Linder, VD Scanworld 070-620 74 34 e-post: magnus.linder@scanworld.se www.scanworld.se Ladda ner pressmeddelandet som pdf fil


Lingmerths Resebyrå blir partner till Arrive Agencies

Vi är oerhört glada över att nu tillkännage att en av Sveriges äldsta resebyråkedjor nu väljer att bli partner till oss som är relativt nya på marknaden. Lingmerths passar väldigt bra in i vårt partnernätverk och stärker vår ställning på marknaden, säger Annika Hultgren som är VD på Arrive Agencies. Arrive Agencies startade sin verksamhet i början av 2017 och har fått en flygande start på verksamheten. Idag hjälper företaget flera fristående resebyråer i Sverige med allt från leverantörsavtal och jourtjänster till utveckling av tekniska nytänkande lösningar, ekonomitjänster och IT-support. Nu ansluter Lingmerths Resebyrå, med en årsomsättning på ca 800 miljoner kronor, som partner till Arrive Agencies. 
I en snabbt föränderlig värld, där pris och teknik styr, står affärsresebyråerna inför stora utmaningar. Det har Arrive Agencies tagit fasta på i sin affärsidé och erbjuder sina partners fördelaktiga leverantörsavtal och tekniska lösningar, som behövs för att ligga i framkant hos kunderna. – Samarbetet med Arrive Agencies stärker oss tillsammans och ger fördelar i vårt fokus på utmaningarna vi har i Norden. Med en proaktiv partnerorganisation i ryggen har vi möjlighet att säkra leverantörsavtal och även påverka den tekniska utvecklingen som är alltför kostsam för en enskild resebyråkedja, konstaterar Peter Eklund. – Vi har bestämt oss för att tillföra branschen ett modernt koncept med långsiktiga och nära relationer med både affärsresebyråerna och leverantörerna. Omsättningen i vårt partnernätverk passerar nu 1,5 miljarder. Att vi kommit så här långt redan under vårt första verksamhetsår är över våra förväntningar. Det ger oss en rejäl portion av positiv energi inför vår fortsatta strävan att bli den ledande partnern för affärsresebyråer i Sverige, avslutar Annika Hultgren.

 Peter Eklund, VD, Lingmerths Resebyrå AB Fakta Lingmerths Resebyrå Lingmerths Resebyrå AB grundades 1950 och har ca 90 anställda och omsätter ca 800 miljoner kr. Ca 80 % av omsättningen utgör affärsresor. Lingmerths Resebyrå är en fullservicebyrå som hanterar såväl affärs- och privatresor som grupp- och konferensresor. För mer information kontakta: Annika Hultgren, VD, Arrive Agencies AB 070-860 65 66 e-post: annika.hultgren@arriveagencies.com

Peter Eklund, VD, Lingmerths Resebyrå AB 070-286 55 50 e-post: peter.eklund@lingmerths.se


Resekompani AB ansluter sig som partner till Arrive Agencies

Intresset för att ingå i ett partnerskap ökar inom resebranschen. Resekompani AB i Sandviken har ingått i ett partnerskap sedan 2010. Från och med 1 september är de nu partner till nybildade Arrive Agencies Vi ser det som en styrka att vara med i ett partnersamarbete och känner att Arrive Agencies passar oss bra. En stor fördel är att Arrive Agencies är svenskägda, säger Monica Børsheim en av delägarna av Resekompani AB. Vi verkar mest inom den svenska marknaden och därför tilltalade detta koncept oss. Det är också värdefullt att ha det forum som ett partnerskap innebär för att kunna diskutera gemensamma utmaningar och finna gemensamma lösningar. Annika Hultgren som är VD för Arrive Agencies har lång erfarenhet av resebranschen och säger att hon är övertygad om att det kommer att bli nödvändigt för mindre resebyråer och resebyråkedjor att gå samman genom partnerskap för att kunna hänga med i den dyra men nödvändiga tekniska utvecklingen.

Detta bekräftas också av Ulrica Malmesjö, delägare, Resekompani AB:- I takt med att allt blir mer och mer digitaliserat är det a och o att kunna möta kundernas förväntningar med moderna och användarvänliga tekniska lösningar. Dessutom kommer vi, via ett partnersamarbete, tillsammans upp i större volymer och får bättre förutsättningar i förhandlingarna om konkurrenskraftiga leverantörsavtal, vilket i slutändan självklart gynnar våra kunder. Det är både tids- och kostnadseffektivt med förhandlingar via ett partnerskap. Förutom tillgång till marknadsledande leverantörsavtal får partnerbyråerna tillgång till Arrive jour som finns tillhands och servar byråernas kunder utanför deras ordinarie kontorstid, teknik och IT support, utveckling av nya moderna tekniska lösningar och mycket mer. För mer information kontakta: Annika Hultgren, VD Arrive Agencies AB 070-860 65 66 e-post: annika.hultgren@arriveagencies.com Monica Børsheim, delägare, Resekompani AB 026-26 70 70, e-post: monica@resekompani.se Ulrica Malmesjö, delägare, Resekompani AB 026– 26 70 70, e-post: ulrica@resekompani.se  Ladda ner pressmeddelandet som PDF


Allt fler resebyråer ansluter sig som partner till Arrive Agencies

Först ut som partner till Arrive Agencies var Scanworld, Hansen anslöt sig i april och Smålands Affärsresor, eXcits och XLNT Travel blev partner den 1 juli. – Det känns fantastiskt att starten av företaget har gått så bra, säger Annika Hultgren, VD för Arrive Agencies. Intresset är stort för de tjänster som vi erbjuder. För att stödja tillväxten inom resebranschen måste man vara snabbare, vassare och effektivare än konkurrenterna. Arrive Agencies vill vara förstahandsvalet för de resebyråer som vill hänga med in i framtiden. Därför arbetar vi ständigt med att utveckla nya och moderna tekniska lösningar som överensstämmer med kundernas önskemål och behov. Utvecklingen sker snabbt och man måste därför vara på tå och beredd att anamma ny teknik, vilket är kostsamt för en enskild resebyrå.  

– För att kunna få tillgång till de mest förmånliga avtalen hos primärt flygbolagen så måste vi finnas i ett större sammanhang. När vi ställdes inför några möjligheter blev Arrive Agencies ett enkelt val. Helt enkelt en bra lösning för Hansen med många nya möjligheter framför oss genom Arrive Agencies. säger Conny Lingmerth, VD för Hansen. För oss är det en möjlighet att kunna följa med i utvecklingen till rimliga kostnader och få tillgång till bra avtal, detta klarar vi inte på egen hand.     Förutom tillgång till marknadsledande leverantörsavtal får partnerbyråerna tillgång till Arrive jour som finns tillhands och servar byråernas kunder utanför deras ordinarie kontorstid, teknik och IT support, utveckling av nya moderna tekniska lösningar och mycket mer. För mer information kontakta: Annika Hultgren VD Arrive Agencies AB 070-860 65 66 annika.hultgren@arriveagencies.com Conny Lingmerth VD Hansen 070 – 187 87 50 conny.lingmerth@hansen.se Ladda ner pressmeddelandet som PDF