VÅRA TJÄNSTER


Som partner till Arrive Agencies får ni tillgång till många tjänster som underlättar ert arbete. Genom att samordna vissa funktioner kan ni spara både tid och pengar. Vi står för god kvalitet och snabb service gentemot våra partnerbyråer och nedan finner ni några av det tjänster ni får tillgång till som partnerbyrå till oss:

24-H-KUNDSERVICE

Vår 24-h-kundservice hanterar akuta ärenden under dygnets alla timmar. Detta ger er som partner till oss möjlighet att erbjuda era kunder en anpassad dygnet-runt-service.

IT-DRIFT & SUPPORT

Vårt serviceinriktade och engagerade IT-team är specialister på resebranschen. Vi levererar, installerar, driftar och supportar IT-lösningar som ökar er service, tillgänglighet och effektivitet.

SJÄLVBOKNINGSSYSTEM & SYSTEMSTÖD

Vi erbjuder två självbokningssystem till våra partnerbyråer. Båda självbokningssystemen är internetbaserade och anpassade till företagsresenären och resebeställaren.

ARRIVE INTRANET

Arrive Intranet är en kommunikationsplattform som är tillgänglig för våra partnerbyråer. Där hittar ni allt som kan vara av intresse för er verksamhet som resebyrå.

LEVERANTÖRSAVTAL

Arrive Agencies har förhandlade avtal med en rad olika leverantörer inom resebranschen. Allt från flyg, tåg och hotell till IT och tekniska lösningar. Som partner till oss får ni exklusiv tillgång till alla våra leverantörsavtal.

KOMMUNIKATIONSTJÄNSTER

Vi är er digitala kommunikationspartner som arbetar vid er sida och löpande får saker gjorda.

KONTAKTA OSS

Har du en fråga eller vill veta mer om våra tjänsteerbjudanden? Kontakta vår kundservice så hjälper de dig.