PARTNERSKAPET FÖR LEDANDE RESEBYRÅER

Välkommen till Arrive Agencies!
Med proaktivitet och specialistkompetenser i framkant erbjuder vi ett partnerskap för ledande resebyråer som vill utvecklas genom vårt samarbete. Kontakta oss eller läs gärna mer om vad vi kan göra för er.

Våra tjänster

 

”Vi vill vara förstahandsvalet för de resebyråer som vill hänga med in i framtiden. Vi skapar långsiktiga och nära relationer med våra partners och leverantörer för att tillsammans utveckla lönsamma affärer ”
/Annika Hultgren, VD Arrive Agencies

Partnerskapet för ledande resebyråer

Telefon

+46 (0)10 220 37 80


Partnerskapet för ledande resebyråer

Samarbetet med Arrive Agencies stärker oss tillsammans och ger fördelar i vårt fokus på utmaningarna vi har i Norden.

Med en proaktiv partnerorganisation i ryggen har vi möjlighet att säkra leverantörsavtal och även påverka den tekniska utvecklingen som är alltför kostsam för en enskild resebyråkedja.

Peter Eklund
VD, Lingmerths Resebyrå AB

I takt med att allt blir mer och mer digitaliserat är det a och o att kunna möta kundernas förväntningar med moderna och användarvänliga tekniska lösningar. Dessutom kommer vi, via ett partnersamarbete, tillsammans upp i större volymer och får bättre förutsättningar i förhandlingarna om konkurrenskraftiga leverantörsavtal, vilket i slutändan självklart gynnar våra kunder.

Det är både tids- och kostnadseffektivt med förhandlingar via ett partnerskap!

Ulrica Malmesjö
Delägare, Resekompani AB

För att få tillgång till de mest förmånliga avtalen måste vi finnas i ett större sammanhang. När vi ställdes inför några möjligheter blev Arrive Agencies ett enkelt val.
Helt enkelt en bra lösning för Hansen med många nya möjligheter framför oss genom Arrive Agencies. 

För oss är det en möjlighet att kunna följa med i utvecklingen till rimliga kostnader och få tillgång till bra avtal, detta klarar vi inte på egen hand.

Conny Lingmerth
VD, Hansen Event & Conference AB

Vill man som vi erbjuda en nära och personlig funktion samtidigt som man vill säkra den stora resebyråns alla fördelar finns det inget bättre än att vara just liten och lokal och alliera sig med likasinnade för att tillsammans kunna erbjuda det bästa av två världar med den gemensamma storleken, och här passar Arrive Agencies in perfekt för oss.

Magnus Järrenfors
VD, AKI Travel AB

ARRIVE AGENCIES – PARTNERSKAP FÖR LEDANDE RESEBYRÅER